0 kr / 0 vare
  • No products in the cart.
0

Handelsbetingelser

Priser

Alle oplyste priser i netbutikken er eksklusiv levering og er opgivet i danske kroner inklusiv 25% moms.

Betaling

Ved betaling med kreditkort, sker selve betalingen via en sikke server (SSL).

Levering

Din order bliver afsendt 3-4 arbejdsdage efter din bestilling.
Forsendelsespris i Danmark er fra 25,00 kr.

Afbestilling

Ønsker De at afbestille en allerede afgivet bestilling, kan det ske ved, at fremsende en e-mail info@inventarinvest med mærket “Afbestilling”. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Fuld returret

Fortryder du dit køb giver vi fuld returret. Varen skal dog returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Dette skal ske senest 14 dage efter modtagelse hos kunden.
Ved returhandel tilbagebetales beløbet via konto til kunden indenfor 14 dage.

Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her. Der er IKKE reklamationsret på fejl eller mangler opstået EFTER varen har været i brug – ifølge købeloven.
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på producentens værksted. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. Invetar invest ApS kan ikke gøres ansvarlig for tabte data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af Inventar invest ApS måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

Returnering

Alle produkter, der returneres til Inventar invest ApS skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. Inventar invest ApS anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Inventar invest ApS Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Firmaoplysninger:

Inventar invest ApS
Hammerholmen 34
2650 Hvidovre
Tlf. 70605500
E-mail : Info@inventarinvest.dk
CVR: 36403845